Góbék a Balatonon

Szia,


Talán észrevetted, hogy az idén nyáron egy szó sem esett a III. Góbémedicáiós táborról.
Ez azért történhetett meg, mert nem is volt megszervezve az idén, illetve meg volt szervezve de nem Székelyföldön és nem a Góbémeditációs tábor volt, hanem valami egészen más...

Valami másabb, finomabb, valami ami a spiritualitás és az egész meditáció lényegét keresi konkrét kérdésekkel és válaszokkal.
Ez a szeminárium csak haladóknak szólt, ezért nem is híreszteltük és főleg, hogy nem mi voltunk a szervezők, hanem a budapesti Ádám.
Ez úton is nagyon köszönjük Ádám szüleinek, hogy a rendelkezésünkre bocsátották a gyönyörű nyaralójuk! (Azóta sem aludtam olyan jól mint ott.)


Ádám, a házigazda

Így történhetett meg, hogy augusztus utolsó hetét mi Góbémeditálók a Balatonon töltöttük!
11 jógi gyűlt össze határon innen és túlról, hogy ismerkedjünk, meditáljunk, beszélgessünk, kacagjunk, elmélkedjünk és persze jó nagyokat együnk.

Ha már az evésnél tartunk köszönjük szépen Rajeshnak a sok indiai finomságot, azt a sok főzési fortélyt, amivel ellátott.
Gondolom ebből rájöttél, hogy indiai.

A híres birjani (csirke- rizs zöldségekkel)

Rajesh közel tíz éve, folyamatosan jár hosszabb-rövidebb ideig Magyarországra és már jó néhány magyar szót is tud, ennek ellenére a beszélgetések java része angolul folyt, de románra és magyarra is fordítottunk (a Buci felesége Diana, román)
Volt aki tudott angolul, de nem tudott magyarul, volt aki tudott magyarul de nem tudott angolul és volt olyan is, aki tudott magyarul is és angolul is, de nem tudott románul, szóval igazi international találkozó volt. :-)

Az egyik nap komppal átmentünk Tihanyba, ahol minden a levenduláról szólt, ezért Timivel a világ semmi kincséért sem hagytuk volna ki a különleges levendulás ízesítésű fagyikat, amelyek ha engem kérdezel sokkal jobbak, mint az olyan elszálltak mint a csilis-csokis, vagy a gorgonzola. :-)

Kipróbáltuk a Visszahang-dombon az echókőnél, hogy visszajön-e a hangunk, többnyire visszajött.
A szomszédságában készült az alábbi csopoertkép is, bár ketten hiányoznak róla.




A helyszínre való tekintettel a létszám korlátozott volt, de ha nagyon érdekel téged is a spiritualitás és effelé lépéseket is teszel, fizikai szinten mondjuk Budapesten és felveszed Ádámmal a kapcsolatot, vagy Kolozsváron Áronnal, esetleg Meggyesen Buci bácsival vagy netalán ha Sepsiszentgyörgy esik a közeledbe, velem, akkor esélyed van, hogy a jövőben a nyaradat te is a balatonpartján töltsd tiszta, spirituális közegben.


A további képeket ITT nézheted meg.


Üdv.

Bea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...